Loading...
 Start Page
Βρείτε μας στο

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (G.D.P.R.)

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της ιδιωτικότητας και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Για τον σκοπό αυτό συντάξαμε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ώστε να έχετε μία πλήρη γνώση για το:

Ποιοι είμαστε

Η Ανώνυμη Εταιρεία  με την επωνυμία Ευτύχιος Σπετσέρης Α.Ε. που εδρεύει στην Πάτρα, στην οδό Αγίας Λαύρας 2 ενεργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας σύμφωνα με τον ορισμό του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, καθορίζοντας τον σκοπό και τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αναφέρονται σε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (σε συμμόρφωση με τους κανόνες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων 2016/679 της ΕΕ και την ισχύουσα εθνική νομοθεσία).

Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για θέματα προσωπικών δεδομένων

Για κάθε ερώτηση ή απορία σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων καθώς και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας που αναφέρονται παρακάτω,  μπορείτε να απευθύνεστε στις Υπεύθυνες Επικοινωνίας για θέματα Προσωπικών Δεδομένων στο τηλέφωνο: 2610-990734 Σοφία Καϊμακά (εσωτερικό # 200),  Βαρβάρα Πουλακίδα (εσωτερικό # 150) ή στο email: quality@e-spetseris.gr

 

    Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Η Ευτύχιος Σπετσέρης Α.Ε. ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας επεξεργάζεται τα κάτωθι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία συλλέγονται είτε από το ίδιο το υποκείμενο των δεδομένων είτε από τρίτους:

  1. Δεδομένα εργαζομένων (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ταυτότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΑΜΙΚΑ, ΑΜΚΑ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, εθνοτική προέλευση, αριθμός λογαριασμού, εκπαιδευτικό επίπεδο, έτη προϋπηρεσίας, οικογενειακή κατάσταση, αριθμός τέκνων, δίπλωμα οδήγησης μόνο για τους εργαζόμενους με παροχές αυτοκινήτου ή σχετικό αντικείμενο εργασίας, πιστοποιητικό υγείας βάσει νόμιμης υποχρέωσης για τους εργαζόμενους που χειρίζονται τρόφιμα)
  2. Δεδομένα πελατών (Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, στοιχεία πιστοληπτικής ικανότητας μόνο για τους πελάτες επί πιστώσει, πτυχίο ή άδεια άσκησης επαγγέλματος μόνο για τους πελάτες με αντικείμενο «περιποίηση άκρων», αριθμό τραπεζικού λογαριασμού)
  3. Δεδομένα προμηθευτών (Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, email)

Η Ευτύχιος Σπετσέρης Α.Ε. δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό, δεδομένα που αφορούν την υγεία.

Μοναδική περίπτωση επεξεργασίας των ανωτέρω δεδομένων και ειδικότερα της εθνοτικής καταγωγής, του γενετήσιου προσανατολισμού και δεδομένων υγείας αποτελεί η εφαρμογή του εργατικού δικαίου, του δικαίου κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής προστασίας.

    Πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για το σύνολο των επεξεργασιών που λαμβάνουν χώρα, όπως αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω, λαμβάνουμε υπόψη μας το σύνολο των αρχών σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων:

  • Νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια. Η επεξεργασία είναι σύννομη όταν (1) το υποκείμενο των δεδομένων έχει συναινέσει στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για έναν ή περισσότερους σκοπούς (2) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης (3) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση του υπευθύνου επεξεργασίας με έννομη υποχρέωση (4) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη του ζωτικού συμφέροντος (5) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος (6) η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας.
  • Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία. Οι κύριοι σκοποί επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της σύμβασης τόσο με το ανθρώπινο δυναμικό όσο και με τους πελάτες.
  • Ελαχιστοποίηση των δεδομένων. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργαζόμαστε είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία
  • Ακρίβεια. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι ακριβή και όταν είναι αναγκαίο, επικαιροποιούνται. Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για την άμεση διαγραφή ή διόρθωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία είναι ανακριβή.
  • Περιορισμός της περιόδου απόθήκευσης. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σημειώνεται ότι υπάρχουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αποθηκεύονται για μεγαλύτερο της επεξεργασίας χρονικό διάστημα για σκοπό αρχειοθέτησης προς το δημόσιο συμφέρον. Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόζουμε τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα.
  • Ακεραιότητα και Εμπιστευτικότητα. Η επεξεργασία γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αναλυτικά τα μέτρα παρουσιάζονται παρακάτω. Σημειώνεται όμως ότι προβλέπεται η εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, η παρακολούθηση της πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, η ορθή καταστροφή, λοιπά τεχνικά μέτρα.

    Σκοπός και νομική βάση της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των εργαζομένων μας σύννομα με νόμιμη βάση επεξεργασίας την εκτέλεση της σύμβασης και την συμμόρφωση μας με έννομη υποχρέωση που απορρέει από την εργατική και φορολογική νομοθεσία της Ελλάδας.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των πελατών μας σύννομα με νόμιμη βάση επεξεργασίας την εκτέλεση της σύμβασης, την συμμόρφωση μας με έννομη υποχρέωση που απορρέει από τον φορολογικό νόμο της Ελλάδας, τα έννομα συμφέροντά μας σε περίπτωση πώλησης με πίστωση και την συναίνεση σε περίπτωση προωθητικών ενεργειών.

    Κατηγορίες αποδεκτών προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τηρούνται με ασφάλεια και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους παρά μόνον στο πλαίσιο (α) των νόμιμων δραστηριοτήτων της εταιρείας και (β) συμμόρφωσης με νομική υποχρέωση.

Ειδικότερα, στις κάτωθι περιπτώσεις διαβιβάζονται στις εξής κατηγορίες αποδεκτών τα προσωπικά δεδομένα:

  1. Σε περίπτωση πώλησης με πίστωση σε ασφαλιστικές εταιρίες, στην εταιρεία ελέγχου πιστοληπτικής ικανότητας ICAP με νόμιμη βάση επεξεργασίας το έννομο συμφέρον μας.
  2. Ανάλογα με τα προϊόντα που αγοράζετε, η εταιρεία-προμηθευτής (παραγωγός ή/και αντιπρόσωπος της μητρικής εταιρείας με δικαιώματα στις μάρκες)  μπορεί να ζητήσει στοιχεία πωλήσεων με συγκεκριμένα στοιχεία ταυτοποίησης. Ειδικότερα, μπορεί να διαβιβάζονται κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, email, τζίρος πωλήσεων, ποσότητες, αξίες, εκπτώσεις. Η διαβίβαση των εν λόγω δεδομένων πραγματοποιείται με σκοπό την υλοποίηση εκπτωτικής πολιτικής και πολιτικής παροχών.
  3. Για τους εργαζόμενους, δύναται να παρέχεται ιδιωτική ασφάλεια και κατά συνέπεια τα δεδομένα τους έχουν ως επιπλέον αποδέκτη ασφαλιστικές εταιρείες, κατόπιν δική τους συγκατάθεσης.
  4. Για τους εργαζόμενους, δύναται να παρέχεται εταιρικό όχημα και κατά συνέπεια τα δεδομένα τους έχουν ως επιπλέον αποδέκτη εταιρεία leasing, κατόπιν δική τους συγκατάθεσης.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τηρούνται με ασφάλεια και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους παρά μόνον στο πλαίσιο (α) των νόμιμων δραστηριοτήτων της εταιρείας (β) συμμόρφωσης με νομική υποχρέωση και (γ) κατόπιν δική σας συγκατάθεσης έπειτα από πλήρη ενημέρωσή σας.

    Χρόνος διατήρησης

Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων σας προσδιορίζεται από την ύπαρξη σχετικών συμβάσεων συνεργασίας και στοιχείων πώλησης. Τα δεδομένα σας δεν διατηρούνται περισσότερο από όσο απαιτεί η εκτέλεση της συμβατικής υποχρέωσης παρά μόνο για την ικανοποίηση του εργατικού και φορολογικού δικαίου ή/και στην περίπτωση ρητής συγκατάθεσης για επιπλέον σκοπό επεξεργασίας.

Στην περίπτωση των δυνητικών εργαζομένων, τα βιογραφικά σημειώματα παραλαμβάνονται μόνο ηλεκτρονικά, σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση hr@e-spetseris.gr, διατηρούνται για δύο έτη και έπειτα καταστρέφονται. Το χρονικό αυτό διάστημα θεωρείται εύλογο καθώς ικανοποιεί τις ανάγκες εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού. Η πρόσβαση αφορά κατάλληλα εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Πελάτες μετρητοίς
Κατηγορία Υποκειμένων Προσωπικά Δεδομένα Πηγή Προέλευσης Επεξεργασία Νόμιμη Βάση
Εργαζόμενοι Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ταυτότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΑΜΙΚΑ, ΑΜΚΑ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, εθνοτική προέλευση, αριθμός λογαριασμού, εκπαιδευτικό επίπεδο, έτη προϋπηρεσίας, οικογενειακή κατάσταση, αριθμός τέκνων, δίπλωμα οδήγησης μόνο για τους εργαζόμενους με παροχές αυτοκινήτου ή σχετικό αντικείμενο εργασίας, πιστοποιητικό υγείας βάσει νόμιμης υποχρέωσης για τους εργαζόμενους που χειρίζονται τρόφιμα Από το ίδιο το υποκείμενο Πρόσληψη, Μισθοδοσία, Απόλυση, Παροχές Εκτέλεση σύμβασης
Νόμιμη υποχρέωση Υπευθύνου Επεξεργασίας
Πελάτες μετρητοίς Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, τραπεζικός λογαριασμός Από το ίδιο το υποκείμενο Πώληση προϊόντων κατόπιν παραγγελίας Εκτέλεση σύμβασης
Νόμιμη υποχρέωση Υπευθύνου Επεξεργασίας
Έννομο συμφέρον Υπευθύνου Επεξεργασίας
Πελάτες επί πιστώσει Όλα τα παραπάνω συν πιστοληπτική ικανότητα, τραπεζικός λογαριασμός Από το ίδιο το υποκείμενο και από τρίτους (ICAP) Πώληση προϊόντων κατόπιν παραγγελίας Εκτέλεση σύμβασης
Νόμιμη υποχρέωση Υπευθύνου Επεξεργασίας
Έννομο συμφέρον Υπευθύνου Επεξεργασίας
Πελάτες κλάδου περιποίησης άκρων Όλα τα παραπάνω συν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή πτυχίο Από το ίδιο το υποκείμενο Πώληση προϊόντων κατόπιν παραγγελίας Εκτέλεση σύμβασης
Νόμιμη υποχρέωση Υπευθύνου Επεξεργασίας
Έννομο συμφέρον Υπευθύνου Επεξεργασίας
Πελάτες Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, email, τζίρος πωλήσεων, ποσότητες, αξίες, εκπτώσεις, είδος προϊόντος  Από εμάς
  Διαβίβαση στατιστικών δεδομένων στις εταιρείες- προμηθευτές που αντιπροσωπεύουμε–
Νόμιμη υποχρέωση Υπευθύνου Επεξεργασίας βάσει σύμβασης
Προμηθευτές Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, τραπεζικός λογαριασμός Από το ίδιο το υποκείμενο Αγορά προϊόντων κατόπιν παραγγελίας Εκτέλεση σύμβασης
Νόμιμη υποχρέωση Υπευθύνου Επεξεργασίας
Έννομο συμφέρον Υπευθύνου Επεξεργασίας

    Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Σεβόμαστε το σύνολο των δικαιωμάτων σας που απορρέουν από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ είναι:

  • Δικαίωμα Πρόσβασης (Άρθρο 15): μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα για να επιβεβαιώσετε τις κατηγορίες δεδομένων που διατηρούμε, τον σκοπό επεξεργασίας, τη νομική επεξεργασία, την τυχόν διαβίβαση σε τρίτους, το χρονικό διάστημα για το οποίο αποθηκεύονται ή τα κριτήρια που καθορίζουν αυτό το χρονικό διάστημα, τα δικαιώματα που έχετε, την πηγή προέλευσης των προσωπικών δεδομένων αν αυτά δεν έχουν συλλεχθεί από εσάς.
  • Δικαίωμα Διόρθωσης (Άρθρο 16): μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με την Ευτύχιος Σπετσέρης Α.Ε. και να διορθώσετε / επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα επικαιροποιούμε τα στοιχεία σας ώστε να είναι ακριβή.
  • Δικαίωμα Διαγραφής (Άρθρο 17): μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποφασίσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Θα διαγράψουμε τα δεδομένα που διατηρούμε, εφόσον δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία λόγω ανάκλησης της συγκατάθεσης και εφόσον δεν επιθυμείτε πλέον την επεξεργασία. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων μας και για σκοπούς αρχειοθέτησης προς το δημόσιο συμφέρον ή/και νομικής υποχρέωσης που επιβάλλεται από το φορολογικό και εργατικό δίκαιο.
  • Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας (Άρθρο 18). Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας. Σε αυτή την περίπτωση, τα εν λόγω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, εκτός της αποθήκευσης, θα επεξεργάζονται από εμάς μόνο με τη συγκατάθεσή σας.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης για τις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων έχει ως νόμιμη βάση την συγκατάθεση
  • Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων (Άρθρο 20): μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε σε ευανάγνωστη μορφή τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλο Υπεύθυνο Επεξεργασίας εφόσον η επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεση ή η επεξεργασία διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα.
  • Δικαίωμα Εναντίωσης (Άρθρο 21): μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον αυτή έχει ως νόμιμη βάση επεξεργασίας το έννομο συμφέρον μας ή το δημόσιο συμφέρον.
  • Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική αρχή της χώρας. Εφόσον δεν καταφέρουμε εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία στην εποπτική αρχή. Στην Ελλάδα η εποπτική αρχή είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, www.dpa.gr

Κατά την άσκηση των δικαιωμάτων σας, θα ανακοινώσουμε κάθε διόρθωση ή διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας σε κάθε αποδέκτη στον οποίο γνωστοποιήθηκαν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, εφόσον αυτό αποδεικνύεται εφικτό. Ταυτόχρονα θα ενημερωθείτε, εφόσον το επιθυμείτε, για αυτούς τους αποδέκτες (Άρθρο 19).

    Τρόποι άσκησης των δικαιωμάτων

Για το σύνολο των δικαιωμάτων σας, ακολουθούμε τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων όπως αυτές περιγράφονται στο Άρθρο 12.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη φόρμα και να την αποστείλετε

με email στο quality@e-spetseris.gr

ή με fax στο 2610-994519

ή να την παραδώσετε στα γραφεία μας στη διεύθυνση: Αγίας Λαύρας 2 & Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου, 26504 Ακταίον Πατρών.

Έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε τα δικαιώματά σας προφορικά, υπό την προϋπόθεση ότι η ταυτότητά σας είναι αποδεδειγμένη με άλλα μέσα. Ενδέχεται για την ασφάλεια των δεδομένων σας, να ζητήσουμε ορισμένα στοιχεία με σκοπό την ταυτοποίησή σας.

    Κόστος και χρόνος ανταπόκρισης

Θα επεξεργαστούμε άμεσα και ατελώς το αίτημά σας και εντός ενός μήνα θα ικανοποιήσουμε το δικαίωμά σας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ο χρόνος ανταπόκρισης μας ενδέχεται να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για την εν λόγω παράταση και για τους λόγους της καθυστέρησης εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος.

Όλες οι πληροφορίες παρέχονται δωρεάν. Εξαίρεση αποτελούν προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά αιτήματα, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του Άρθρου 12 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων μπορεί να επιβάλουμε την καταβολή εύλογου τέλους ή να αρνηθούμε να δώσουμε συνέχεια στο αίτημα.

Εφόσον δεν ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, θα σας ενημερώσουμε χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος για τους λόγους που δεν προβήκαμε στη σχετική ενέργεια, τη δυνατότητα υποβολής καταγγελίας στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τη δυνατότητα άσκησης δικαστικής προσφυγής.

    Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης

Η Ευτύχιος Σπετσέρης Α.Ε. έχει εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και αγαθών από φθορές και παράνομες ενέργειες.

Το κύκλωμα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις κατευθυντήριες γραμμές της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι κάμερες είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό και το εξωτερικό των κτιριακών εγκαταστάσεων και είναι εστιασμένες στις εισόδους (πόρτες), χρηματοκιβώτια και server room. Δεν λαμβάνουν εικόνα από τον γύρω δημόσιο χώρο.

Υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες πριν την είσοδο στους χώρους επιτήρησης.

Οι οθόνες παρακολούθησης ευρίσκονται σε φυλασσόμενο χώρο και σε αυτές έχουν πρόσβαση μόνο οι αρμόδιοι υπάλληλοι και ο Γενικός Διευθυντής.

Οι κάμερες δεν καταγράφουν ήχο.

Ο χρόνος τήρησης του υλικού λήψης είναι 7-8 ημέρες και μετά καταστρέφεται.

    Ασφάλεια δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Φροντίζουμε μέσα από τη λήψη των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων να επιτυγχάνουμε ασφάλεια της επεξεργασίας, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να προστατεύουμε τα δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Ειδικότερα, εφαρμόζεται η κρυπτογράφηση, και παράλληλα διασφαλίζουμε το απόρρητο, την ακεραιότητα, διαθεσιμότητα και αξιοπιστία των συστημάτων επεξεργασίας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αποκατάστασης της διαθεσιμότητας και πρόσβασης σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εύθετο χρόνο σε περίπτωση φυσικού ή τεχνικού συμβάντος. Υιοθετούμε διαδικασία εκτίμησης και αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την διασφάλιση όλων των παραπάνω.

 

Γενικές δεσμεύσεις

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα κάθε κατηγορίας τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό της επεξεργασίας.

Τα μέλη της Διοίκησης, το σύνολο των εργαζομένων και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας δεσμεύονται από υποχρέωση εχεμύθειας για τα προσωπικά δεδομένα των οποίων λαμβάνουν γνώση κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Έχουν όλες τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον ΓΚΠΔ.

Επικαιροποίηση της παρούσας Πολιτικής

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε την παρούσα πολιτική σε περίπτωση που μεταβληθούν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που επεξεργαζόμαστε ή εμπλουτιστούν οι επεξεργασίες, που λαμβάνουν χώρα ή σημειωθεί οποιαδήποτε άλλη αλλαγή, που θα αξιολογηθεί ως σημαντική για την Προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η ενημέρωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας, και θα ειδοποιηθείτε με κάθε δυνατό μέσο.

Ημερομηνία Ενημέρωσης παρούσας πολιτικής προστασίας:  25/5/2018

Βρείτε μας

Έδρα:
Αγίας Λαύρας 2 & Παλαιά Ε/Ο Πατρών-Αθηνών 35 Ακταίον (ύψος διοδίων Ρίου) 26504 Ρίον Αχαΐας

Υποκατάστημα (ψυκτικοί θάλαμοι):
Παλαιά Ε/Ο Πατρών-Αθηνών 29 & Βορείου Ηπείρου Ακταίον (ύψος διοδίων Ρίου) 26504 Ρίον Αχαΐας

Αποθήκη Ζακύνθου:
Περιοχή Αεροδρομίου, θέση Άγιοι Ανάργυροι, 29092 Καλαμάκι Ζακύνθου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνικό κέντρο: 2610 990 734, 2610 910 927
Fax: 2610 994 519

Email: info@e-spetseris.gr
Email (για βιογραφικό σημείωμα): hr@e-spetseris.gr

Βρείτε μας στο

Login / Sitemap

© Copyright 2011 - 2019 Ευτύχιος Σπετσέρης Α.Ε - Αντιπροσωπευτικές Εμποροβιομηχανικές Επιχειρήσεις, Πάτρα